Hulladék elszállítása
Tisztelt Lakosság!

Az önkormányzat traktora, a település utcáin, a zsákba szedett levelek begyűjtését, egyéb munkák ütemezése mellett folyamatosan végzi. Az utolsó szállítás a december 2. péntekkel bezárólag lesz. Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy csak a fákról lehullott, bezsákolt levelet tudjuk elszállítani. Az egyéb, zsákba rejtett kommunális hulladékot, virág-és paprikaszárat..stb, nem áll módunkban elvinni. Ezeket kérjük a hulladékgyűjtő udvarba szállítani, vagy a hulladékgyűjtő edényzetekbe helyezni!

Az aprítékként felhasználható ágak, gallyak, venyigék begyűjtésére, a november 14-vel kezdődő hét folyamán kerül sor, utcák szerint, az alábbi bontásban:

November 14. hétfő: Dózsa Gy. Deák F. Belon G., Mártírok, Újvári, Ságvári utcák

November 15. kedd: Petőfi, Rövid, Hunyadi, Daráló, Templom, Szabadság, utcák

November 16. szerda: Ady, Vörösmarty, Zrínyi, Kossuth, Árpád v., Hősök, Táncsics, Arany, Mező, Bajcsy-Zs., Új, Horgász, utcák.

Elszállítani csak a kévébe kötött, kézzel mozdítható, fásszárú kötegeket áll módunkban. Kérjük továbbá, hogy az elszállításra szánt kötegeket reggel 7 óráig helyezzék ki az utcára!

A zöldjárat havi egy alkalommal jön a településre, és kizárólag az erre a célra megjelölt,  biológiailag lebomló zsákban szállítja el a lebomló hulladékot. Amely ház elől elszállítja a zöldhulladékot a szolgáltató, ott a postaládába dobja a következő havi szállításhoz szükséges zsákot. Amennyiben ez nem teljesül, úgy kérjük a szolgáltató felé jelezzék a hiányosságot, az önkormányzat nem rendelkezik az e célnak megfelelő zsákkal. Felső-Bácskai Hulladékgazdálkodási Kft. (79) 524 821 Tamás Márta polgármester


2016-11-07 20:54


Vissza