A Danubia Alapfokú Művészetoktatási Intézmény 2007-es záróvizsgáinak képei
2007. május 25-én tartotta a Danubia Alapfokú Művészetoktatási Intézmény a záróvizsgáit és előadásait Sükösdön. Nagy érdeklődés kísérte a rendezvényeket, a furulya és citeraszakos növendékeket, az ifjú zongoristákat és a musicalcsoport tagjait. Lázas izgalom és készülődés előzte meg a fellépéseket és rengeteg, kitartó, megfeszített munka, amely minden csoportnál érezhető, látható és hallható volt. A nézők, a hallgatók kitörő tapsokkal jutalmazták a gyerekek rendkívül színvonalas, látványos, szórakoztató produkcióit. Az alábbiakban közölt fotók a zongoravizsga hangulatából nyújtanak ízelítőt, valamint a musical tanszak  csodálatos műsorába engednek bepillantást. Sajnos, az öröm mellé fájdalmas, szomorú könnyek is párosultak a musicalesek szemében, mert ezzel a műsorral kápráztathatták el utoljára a közönséget, hiszen megszűnik a mára már szinte családias hangulatú, összetartó kis társaság.
A képsorozat végén egy kiállítás fotói tárulnak elénk, amelyek kronológia montázsokba szedve mutatják be a művészeti képzésekben résztvevő gyerekek fejlődését a kezdetektől napjainkig. (pz)

 

 

 

A zongoratanszak tanulóit Geleta Péter tanár úr készítette fel, 

a szolfézst Vedelek Tamásné oktatta.

 

 

 Katt a képekre!

 

 

                          

 

 

 

A Musical tanszak tanulóinak felkészítői: Faragó Nóra (ének), Reiner Ivett (koreográfia), valamint Lábodi Róbert (zene), Kusztorné Varga Edit (díszlet), Dodo Team (hang- és fénytechnika)

 

 

 

 

                           

 

A búcsú könnyei...

 

 

   

 

 

 

Akik az előadás létrejöttében segítettek...

 

 

 

 

   

 

 

 

"Egy kiállítás képei" Geleta Péter összeállításában...

 

 

            

 

 

 


2011-02-24 19:58


Vissza